Ai simțit vreodată că nu faci îndeajuns de multe lucruri? Că mereu apreciezi munca altor oameni, dar niciodată pe a ta? Că indiferent cât de mult te forțezi, nu ești acolo unde vrei să fii?

Câteodată, am nevoie de o pauză. De la familie, prieteni, viața însăși. Realizez că împlinesc 25 de ani și nu am nicio idee ce să fac de aici înainte. Să găsesc marea iubire? Să îmi asigur cariera? Să mă mut?

Mi-am început dimineața gândindu-mă că nu fac suficient. Apoi, am simțit nevoia să îmi trag o palmă și să mă trezesc puțin la realitate, pentru că încerc să jonglez tot ceea ce viața aruncă în mine și fac o treabă al naibii de bună. Dar este cineva mulțumit de realizările lui la vârsta asta? Mă trezesc la 5 dimineața, plec de acasă la 6, ajung la birou la 7:30 și muncesc din greu până seara târziu. Prind 5 ore de somn în fiecare noapte și dacă nu ies în weekend, poți paria că îl dorm pe tot. Îmi place să mă îmbrac frumos și să particip la evenimente, îmi place să călătoresc dar recent a început să îmi fie frică de zbor, îmi place să surprind oamenii dragi doar pentru a le vedea reacția, urăsc discuțiile mici, nu suport oamenii nepoliticoși și chiar disprețuiesc rutina – deși câteodată mă prind în ea.

Toți cei din jurul nostru par să creadă că mai repede înseamnă mai bine. Oh, ai rezolvat 10 probleme astăzi, de ce nu 11..sau 13? Pentru că în timp ce rezolvam 10 probleme, a trebuit să lupt pentru a-mi păstra sănătatea intactă.
Ideea este că, într-adevăr, facem destul. Trebuie doar să lucrăm pentru a fi mândri de noi înșine. Putem face orice ne-am pune în minte, dar nu totul dintr-o dată. Doar fi tânăr. Bea un pahar de vin și dă-ți singur a pat on the back!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *