M-am trezit de dimineață cu soarele strecurându-se printre draperii, cu păsărelele care ciripeau la fereastra mea încă de la 5 dimineața, cu Benji care nu mai avea răbdare să stea în casă și cu gândul că astăzi va fi diferit.

Lucrez de acasă de câteva zile, ceea ce este un lucru bun pentru noi toți acum, însă agitația, confuzia și clipele alea scurte de anxietate apar imediat ce intru în online.

50, 60, 70, 80 de cazuri. Telefonul clipește în continuare, iar curiozitatea sau teama nu te lasă până nu verifici ce s-a mai întâmplat.

Știu, situația nu este extraordinară acum. Nu putem lucra cu toții de acasă, nu putem să nu mergem la cumpărături, nu putem să nu ne bucurăm de soare atunci când vine cam rar în ultima perioadă și nu putem sta departe unii de ceilalți. Însă, putem face lucruri frumoase și de acasă.

Acum putem să ne îndeplinim obiectivul ăla anual în care mereu ne promitem că o să citim mai mult, putem să ne bucurăm de Netflix și să revedem filmele alea vechi și întipărite în memorie, putem să învățăm să gătim ceva nou (sau ceva, în cazul unora dintre noi), putem să folosim bicicleta aia cumpărată de ceva ani (pe care probabil acum stau câteva haine), putem să scriem ce simțim și putem să fim noi, cu noi. De când nu ai mai luat o pauză de respiro pentru tine? Acum poți.

This too shall pass și o să mergem și la festivaluri, o să avem parte de apusurile și răsăriturile alea care te lasă fără cuvinte, de călătorii, de ieșiri cu prietenii, de sărbătorit oamenii ăia frumoși din viața noastră, de creat proiecte de viitor și de trăit fiecare zi fără prea multe griji.

Așa că, râzi astăzi un pic mai mult decât îți vine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *