Toate discuțiile de suflet încep cu un pahar de vin și se termină cu a bigger picture. O nouă viziune asupra „problemelor” din viață, pe care noi, în mod normal, nu o putem vedea singuri. Un nou curaj pentru noi încercări, atitudine de badass și motivația necesară să începi. Cause that’s all it takes. Să începi!

Așa a început și acest blog, or better yet, noua mea provocare. Îmi doream să scriu de foarte mult timp, să creez sau să spun povești care să aibă magia necesară pentru a inspira oamenii din jurul meu, însă mereu apărea un blocaj, sau mai bine spus, îndoiala de sine – „Dacă nu scriu bine?”, „Dacă greșesc?”…..Dacă!!! Și așa a trecut un an. Un an din viață în care puteam să învăț, să motivez, să creez și să cresc un pic mai mult în fiecare zi.

Într-o dimineață de martie, plină de gânduri și griji din pricina situației curente, am dat de un citat al Ruxandrei Babici pe Instagram, care sună cam așa: „Începe. Fă și greșeli. Și ce? Cel mai rău lucru care se poate întâmpla este să devii memorabilă”. Au trecut câteva luni bune de atunci, însă nu l-am uitat, iar împreună cu discuțiile la un pahar de vin am decis să încep să fac și greșeli. Cele mai bune greșeli din viață!

Pentru că sunt, de obicei, o persoană organizată și pentru că vreau să scriu despre multe lucruri, am organizat blogul în următoarele categorii:

Thoughts

Gânduri sincere. De cele mai multe ori nu mă înțeleg, nu înțeleg de ce nu pot renunța la anumite lucruri, de ce nu sunt destul de creativă, de ce nu am fost productivă în ziua x, de ce nu am tăcut atunci când poate trebuia, de ce sunt impulsivă and so on and so forth. Bineînțeles că primele gânduri sunt negative, doar sunt în zodia balanță, nu pot fi mereu cu capul pe umeri. Ideea este că am învățaț un lucru extraordinar în ultimul an: să îmi aleg gândurile cu atenție. Le păstrez pe cele care îmi aduc liniște și căldură în suflet, iar pe celelalte le ascund într-o cutiuță colorată a creierului, într-un loc din care acestea reușesc să „scape” din când în când, însă nu mai au puterea inițială. Rubrica aceasta este pentru gândurile mele de zi cu zi, dar și pentru acelea ascunse în cutia colorată.

Inspiration

Hrănirea sufletului. Într-o lume obsedată de măsurarea talentului și a skill-urilor, inspirația trece pe ultimul loc. Da, am momente când sunt indiferentă față de mine și de cei din jur, iar în acele momente o anumită persoană, carte, film sau poveste îmi poate transforma acea stare de nepăsare într-o nouă idee, posibilitate și optimism. Inspirația poate fi activată oriunde te-ai afla, în orice moment al vieții.

Oameni, povești, locuri, cărți – despre toate aceste lucruri voi scrie aici.

Lifestyle

Timp pentru mine. Autenticitatea este cea mai importantă considerație atunci când comunicăm despre stilul nostru de viață. În această rubrică voi vorbi despre brand-urile preferate, cu o poveste faină în spate. Articolele despre haine, make-up, parfumuri și anumite produse de îngrijire se vor afla aici.

MarCom

Lumea mea creativă. Lucrez în Marketing și Comunicare de patru ani și nu mă văd făcând altceva. În spatele fiecărui proiect, se află munca unei echipe, de foarte multe ori nerecunoscută de cei din jur. Zile pline, nopți nedormite, texte scrise din suflet, fotografii care mai de care, machete care spun o întreagă poveste, comunicarea cu toți cei din jur, vizibilitate, convingere, analiză, inspirație, pasiune, idei și oameni cărora le plac frumosul. Aici o să găsiți articole despre conferințe, practici, brand-uri și persoane care fac parte dintr-o industrie extraordinară.

English

Pe înțelesul tuturor. Orice mesaj scris în engleză are o substanță aparte și ajunge la mult mai mulți oameni. Simplicitatea limbii este magie deoarece de cele mai multe ori gândești în engleză. A bad thing to do atunci când trebuie să scrii un text în română. Nu îmi propun să scriu toate articolele și în engleză, însă pe cele pe care le consider foarte importante, le voi publica și aici.

Începutul întotdeauna este cel mai greu, însă vine la pachet cu o senzație de ușurare și multă, multă mândrie. Am hotărât să învăț mai mult despre cum să mă bucur de momentul în care mă aflu acum. În final, totul constă în puterea de a fi prezent.

Mai multe articole în curând. Lectură plăcută!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *